"Een droom van een tuinkantoor"

"Een droom van een tuinkantoor"

Miriam Kuijpers begon met haar bedrijf Sunny Training op de 1e etage, in een kleine ruimte. Het bedrijf groeide zo hard, dat ze toe was aan een groter kantoor. Na een bezoek op de werkvloer bij De Reus was het meteen duidelijk. “Door het vertrouwen en de makkelijke omgang was het besluit voor het gevoel in een split second gemaakt.” Het duurde dan ook niet lang voordat het proces begon.

Na verschillende ontwerpen werd een keus gemaakt. Een tuinkantoor met een schuin dak met sedum beplanting. Aan beide zijden prachtige glazen wanden zodat je je binnen buiten waant. Het kantoor moest over alle huizen worden gehesen. “Rustig, overwogen en gedegen werd alles netjes geplaatst en opgebouwd.”

Waarom er is gekozen voor De Reus Houtbouw? “Bij veel bedrijven doen ze aan seriebouw, maar bij Frank is het echt maatwerk. We hebben vertrouwen in de kwaliteit, dat is belangrijk als je er lang gebruik van wilt maken. Zeker weten aan te bevelen!”

“Het tuinkantoor is nog mooier geworden dan gehoopt, een droom is uitgekomen!’

Miriam Kuijpers - Twello

‘’Er is genoeg afstand om me helemaal  te kunnen afzonderen en toch ben ik heel dichtbij.’’

‘’Er is genoeg afstand om me helemaal te kunnen afzonderen en toch ben ik heel dichtbij.’’

Kunstenares Lotte Kloppenburg is trotse eigenaar van haar eigen Rodge atelier. Ergens in Bilthoven, mooi verscholen tussen het groen, vind je achter in de tuin van een ruime 2 onder 1 kap woning het atelier van Lotte Kloppenburg. Sinds afgelopen maart werkt Lotte aan haar giethars creaties in haar eigen Rodge atelier. Met veel glas, meer dan genoeg ruimte en op steenworp afstand van haar woning is dit de perfecte manier om werk en privé te combineren: ‘’Eerst kon ik me nog net redden in mijn kantoortje in huis van 3 bij 3 meter, maar toen mijn man vanwege corona ook thuis ging werken moesten we toch echt op zoek naar een oplossing.’’ Lees het hele verhaal.

Professioneel en Snel

Professioneel en Snel

Wij hebben een prachtige veranda, schuurtje en schutting laten plaatsen door Frank de Reus. Wij zijn zeer tevreden en genieten enorm van onze beschutte plek buiten. het was ontzettend prettig samenwerken met Frank. Hij heeft duidelijk plezier in wat hij doet. Is zeer professioneel en snel.
Absoluut aan te raden.

Fantastisch resultaat & strakke planning

Fantastisch resultaat & strakke planning

De Reus Houtbouw heeft bij ons een prachtige kapschuur geplaatst met paardenstal, hooizolder(s), carport en berging. Fantastisch resultaat. Het was erg plezierig om met Frank & collega's samen te werken en de ideeën praktisch uit te werken. Strakke planning en vakwerk zorgen ervoor dat optimaal van onze nieuwe kapschuur gebruik kunnen maken. Top!

Snel en een Mooi resultaat !

Snel en een Mooi resultaat !

Frank heeft bij ons een mooie veranda gemaakt. Ging sneller dan verwacht en mooi eindresultaat. Frank reageert snel en adequaat, ook toen er nog wat nazorg nodig was. Zeer tevreden!

E. Bennist - Wassenaar 

Binnen 3 dagen een kapschuur van 9 meter

Binnen 3 dagen een kapschuur van 9 meter

"Vorig jaar hadden we plannen voor een grote renovatie van de tuin en een daarbij behorende kapschuur. Via internet kwamen we bij diverse bedrijven op het gebied van kapschuren en serres. Na een selectie van 3 bedrijven zijn we bij Frank de Reus Houtbouw uit Kootwijkerbroek terecht gekomen.

Niet omdat hij de goedkoopste was, maar omdat hij luisterde naar onze wensen, met ons meedacht en wij het vertrouwen hadden in goede kwaliteit en service.

In 3 dagen tijd heeft Frank een kapschuur van 9 meter neergezet, met daaraan vast een kippenhok en veranda en afgewerkt met een pannendak en zinken dakgoot.

We zijn blij dat we deze keuze gemaakt hebben want wat een kwaliteit en werkplezier straalt hij uit. Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding.

Dank je wel Frank."

Klaas en Trudy Nieuwenhuijsen - Nieuwegein

What you see is what you get!

What you see is what you get!

"Op de website van Frank lieten we een terugbelverzoek achter en hij reageerde de volgende dag al. Dat voelt al prettig. Vervolgens een afspraak gemaakt in zijn werkplaats om onze wensen en ideeën via een schets te bespreken. Alles wat we wilden was mogelijk. Het gevoel was ook direct goed. Geen opsmuk. What you see is what you get! En dat bleek. We hadden ook bij een collega houtbouwer gekeken maar Frank won het op klantvriendelijkheid en prijs. Zelfs zijn 3D sfeerimpressies zien er professioneler uit.

De bouw startte op de afgesproken dag. 3 dagen later stond er een schuur met veranda en 2 weken later was alles af. Iets extra’s doen vinden ze geen probleem. Alles loopt op rolletjes. De kwaliteit is top en alle afspraken zijn nagekomen. De bouw was een verademing op zich. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Zie het eindresultaat!!!"

Robert Roeleven - Alphen aan de Rijn

 

Betrouwbaar - Harde werkers

Betrouwbaar - Harde werkers

Na bij een aantal concurrenten te zijn geweest waar we schrikbarende offertes van kregen, zijn we bij toeval bij Frank de Reus terecht gekomen. Zijn betrouwbare persoonlijkheid, nette werkplaats en eerlijke offerte hebben ons doen besluiten om hem de opdracht te gunnen een tuinpaviljoen en schuur voor ons te bouwen. Daar hebben we geen spijt van gehad. Frank en Egbert zijn zeer nette en keiharde werkers. Samen hebben ze een prachtig paviljoen voor ons neer gezet waar we dagelijks van genieten! Inmiddels hebben we hen ook gevraagd om onze schutting aan te passen en ook dat is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Wij zouden Frank de Reus Houtbouw zeker aanraden bij anderen.

 

Fam. Kerklaan - Zeewolde

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord