"Perfect aangesloten op het tuinontwerp"

"Perfect aangesloten op het tuinontwerp"

"Dit is de eerste gerealiseerde L’Estate! De afgeronde hoeken aan de dakrand en de vrije overspanning van maar liefst 7 meter maken dit ontwerp bijzonder. In samenwerking met de hovenier is ervoor gezorgd dat de tuinkamer precies aansluit op het tuinontwerp!"

Lees het hele verhaal (of bekijk de L'Estate)

"Frank reageerde binnen een halfuur"

"Frank reageerde binnen een halfuur"

"We wilden een plek waar we in de schaduw konden zitten, maar wel met glas eromheen. Onze hond en kat wilden steeds in de tuinkamer liggen, dus op deze manier kunnen we de tuinkamer voor ze afsluiten. We hebben verschillende partijen benaderd. Sommigen reageerden helemaal niet, maar Frank reageerde binnen een halfuur."

Lees het hele verhaal

"De schuifdeuren openzetten en genieten"

"De schuifdeuren openzetten en genieten"

"We hebben gekozen voor een hoge veranda, om de zon er gegarandeerd in te hebben. Het bevalt ons super. We hebben in een maand al meer buiten gezeten dan vorig jaar het hele jaar. Er is geen gedoe met regen: je kan de kussens laten liggen, dat is ook handig! Het is een kwestie van de schuifdeuren openzetten en genieten!"

Lees het hele verhaal

"Eenheid in de tuin"

"Eenheid in de tuin"

"Mijn partner en ik werken veel thuis. We wilden een fijne plek om te kunnen werken. Dit tuinkantoor met prachtig uitzicht is de perfecte plek hiervoor en zorgt ook meteen voor veel inspiratie! Het huis was hiervoor eigenlijk verkeerd om ontworpen, totaal niet naar het uitzicht. Dit wilden we veranderen. Onze hovenier heeft De Reus aangeraden. Het werd allemaal direct geregeld: een offerte en 3D-tekening. Frank is erg betrokken en echt een aanpakker! Omdat het kantoor zo goed bevalt, hebben we ook nog een berging en fietsoverkapping laten bouwen. Zo past alles mooi bij elkaar en is er eenheid in de tuin."

Lees het hele verhaal

"We zijn superblij met het eindresultaat!”

"We zijn superblij met het eindresultaat!”

Het grote terrein van de familie Van Vliet is sinds kort een carport, opslag, werk- en chillruimte rijker. "Het robuuste bouwwerk van Frank sprak mij aan. Online vond ik zijn bouwwerken al kwaliteit uitstralen, door de stevige materialen." Daarom koos de familie voor De Reus.

In het tekenproces werd alles zo goed mogelijk voorbereid. "Als je dan gaat bouwen kom je toch dingen tegen die slimmer of handiger zijn. Die konden gelukkig gewoon meegenomen worden. Tussentijds overleg was altijd mogelijk. Er is een hele open werkwijze; tussentijdse aanpassingen zijn altijd mogelijk, ook bij een goede voorbereiding."

Inmiddels is de carport, werk- en chillruimte volledig in gebruik genomen. “De auto’s staan onder de carport en de opslag- en hobbyruimte wordt volop gebruikt." Al met al is Van Vliet erg tevreden. “Het bouwproces was fijn, door de nette en flexibele manier van werken. De Reus Houtbouw blinkt uit in de robuuste bouwstijl. Frank zoekt de grens niet op: hij maakt balken niet alleen dikker als het moet, maar ook als het mooier is. We zijn superblij met het eindresultaat!”

Lees het hele verhaal

"Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen"

"Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen"

"Wij hadden een oude aluminium met plastic serre aan de achterkant van ons huis. In de winter was het te koud om er te zitten en in de zomer te warm. We hebben lang nagedacht over vervanging. Uiteindelijk hebben we besloten om voor houtbouw te gaan.

Ik was onder de indruk van het werk van Frank. Het zag er zo mooi uit en ik dacht eigenlijk dat dit segment voor ons niet betaalbaar zou zijn. Het is zeker een investering, maar wel één waarvan ik nu denk: dat had ik tien jaar eerder moeten doen. Het eindresultaat is fantastisch. Frank denkt goed mee over materiaalkeuze, lichtinval, verdeling van ramen en deuren, eigenlijk over alles. 

De dag dat de in de werkplaats gemaakte onderdelen werden geplaatst, stond de halve straat vol met imposante bussen en aanhangers, dat maakte wel indruk. Het materiaal wat wordt gebruikt is allemaal van topkwaliteit. Als er een keer iets dreigt mis te gaan of als er achteraf iets is, dan wordt er meteen en adequaat gereageerd.

Ik kan Frank en zijn team alleen maar aanbevelen. Zijn jongens werken hard, zijn vakkundig en beleefd. Ik ben elke dag weer blij met de keuze die we hebben gemaakt! De kwaliteit die Frank levert heeft daar het grootste aandeel in."

Lees het hele verhaal

"Frank denkt mee in bepaalde keuzes"

"Frank denkt mee in bepaalde keuzes"

"Ik wilde altijd al een eigen onderneming starten. Toen ik ging verhuizen zag ik mijn kans en besloot ik een mooi tuinkantoor te realiseren achterin de tuin. Ik zocht een partij die kon maken wat ik in gedachten had, binnen een paar maanden. Toen kwam ik uit bij De Reus Buitenkamers. In november ging ik in gesprek met Frank, in januari kon het tuinkantoor al gerealiseerd worden!

Frank heeft onder andere meegedacht over het schuifdeurensysteem. Bij mooi weer kan het open en bij kou zit ik beschut: fantastisch! De tuinkamer is volledig in eikenhout uitgevoerd. De kleur is hierdoor heel natuurlijk en het oogt verfijnd. Het geeft een hele fijne sfeer vanbinnen!"

Lees het hele verhaal

"Onze tuin is nu echt een eenheid"

"Onze tuin is nu echt een eenheid"

"Vorig jaar stonden we voor een keuze. Er kwam een stukje grond beschikbaar, we konden daar nieuw bouwen. Uiteindelijk hebben we besloten om toch hier te blijven wonen. We hebben toen besloten om de tuin flink aan te pakken en een heel gave tuinkamer te realiseren met inpandige berging."

Inmiddels staat er een prachtige tuinkamer in de tuin. "We zitten er bijna elke dag, zelfs in de winter. Onze kinderen zijn al wat ouder, zij zitten hier ook heel graag met vrienden. Thuiswerken kan er ook heerlijk. De tuinkamer is heel ruim en je kan 'm helemaal afsluiten of juist volledig openzetten. Door de positionering hebben we heel veel daglicht in de tuinkamer en in ons huis. De tuinkamer heeft ervoor gezorgd dat onze tuin in het geheel echt een eenheid is geworden."

Lees het hele verhaal

"Deze jongens maken waar wat ze beloven"

"Deze jongens maken waar wat ze beloven"

"Onze wens voor een nieuwe schuur was om een schuur te plaatsen die niet ‘standaard’ is en een moderne look heeft. De Reus Houtbouw heeft dit voor ons naar 100% tevredenheid gerealiseerd! De duidelijke offerte en nuchtere communicatie vonden wij erg fijn. De schuur werd in een paar dagen tijd gezet. Er was geen gezeur over meer werk en het eindresultaat is erg mooi en strak. Kortom, deze jongens maken waar wat ze beloven en uitstralen!"

Lees het hele verhaal

"Een droom van een tuinkantoor"

"Een droom van een tuinkantoor"

Miriam Kuijpers begon met haar bedrijf Sunny Training op de 1e etage, in een kleine ruimte. Het bedrijf groeide zo hard, dat ze toe was aan een groter kantoor. Na een bezoek op de werkvloer bij De Reus was het meteen duidelijk. “Door het vertrouwen en de makkelijke omgang was het besluit voor het gevoel in een split second gemaakt.” Het duurde dan ook niet lang voordat het proces begon.

Na verschillende ontwerpen werd een keus gemaakt. Een tuinkantoor met een schuin dak met sedum beplanting. Aan beide zijden prachtige glazen wanden zodat je je binnen buiten waant. Het kantoor moest over alle huizen worden gehesen. “Rustig, overwogen en gedegen werd alles netjes geplaatst en opgebouwd.”

Waarom er is gekozen voor De Reus Houtbouw? “Bij veel bedrijven doen ze aan seriebouw, maar bij Frank is het echt maatwerk. We hebben vertrouwen in de kwaliteit, dat is belangrijk als je er lang gebruik van wilt maken. Zeker weten aan te bevelen!”

“Het tuinkantoor is nog mooier geworden dan gehoopt, een droom is uitgekomen!’

Miriam Kuijpers - Twello

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord