Tuinkantoor met uitzicht

De bewoners van dit huis in Amsterdam werken veel thuis. Dit fijne tuinkantoor met prachtig uitzicht is de perfecte plek hiervoor en zorgt ook meteen voor veel inspiratie! 

Vorig jaar hebben ze de hele tuin aangepakt. Marije is eigenaresse van een wodkamerk en was daarvoor interieurontwerpster. "Ik heb de inrichting zelf bedacht. We wilden een minimalistisch ontwerp, wat niet te veel afleidt van het huis. Het gebruik van natuurlijke materialen vonden we belangrijk, het hout vergrijst mooi met de tuin. De achterzijde heeft een andere afwerking, omdat dat van de voorkant toch niet te zien is. In het kantoor is een keukenblok en koelkast geplaatst, deze hebben we ook zelf ontworpen."

Het huis was hiervoor eigenlijk verkeerd om ontworpen, totaal niet naar het uitzicht. Marije en haar partner wilden dit anders. "We hadden dit plan al uitgetekend, we zagen het helemaal voor ons. Daarom zijn we online gaan zoeken naar een partij die dit voor ons kon realiseren. Onze hovenier heeft De Reus aangeraden. Het werd allemaal direct geregeld: een offerte en 3D-tekening. Frank is erg betrokken, bij het betonstorten was het bijvoorbeeld zelf aanwezig. Echt een aanpakker."

Omdat het kantoor zo goed beviel, heeft de klant ook nog een berging en fietsoverkapping laten bouwen. Zo past alles mooi bij elkaar en is er eenheid in de tuin.

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord