Houten carport: praktische en stijlvolle blikvanger

Wij weten zeker dat je wel eens stil bent blijven staan om nog even een extra blik op iemands oprit te werpen. Want ja, daar stond zo’n mooie houten carport! Mooi in zijn eenvoud, en ook nog eens enorm praktisch. Zoals al uit je eigen reactie blijkt: een carport is een echte blikvanger en draagt bij aan de aanblik van je woning. Dus waarom zou je niet zelf een prachtige houten overkapping voor je auto laten maken? Dat is namelijk zo geregeld!

Carport

Redenen om voor een carport te kiezen

Het grote voordeel van een op maat gemaakte houten carport is dat je deze kunt plaatsen waar jij het wilt. Uiteraard is het mogelijk om de carport tegen de woning aan te plaatsen, maar als je veel ruimte hebt, is een vrijstaande carport ook een mogelijkheid. Of laat de carport aan de garage bouwen. De keuze is aan jou.

Daarnaast heeft een carport nog een aantal praktische voordelen, zoals:

  • Je auto blijft dankzij de overkapping beschermd tegen weersinvloeden.
  • Het geeft je extra ruimte om te klussen – ook wanneer het regent.
  • In de zomer blijft je auto koel en in de winter hoef je minder snel te krabben.
  • Ook je aanhanger, camper of caravan staat beschermd onder een carport.

De Reus Houtbouw Carport

Een fraai en functioneel aangezicht voor je woning

De Reus Houtbouw is gespecialiseerd in houten overkappingen. Wij maken voor jou een houten carport van topkwaliteit, volledig op maat. Zo heb je altijd de zekerheid dat je nieuwe carport helemaal tot zijn recht komt op je oprit. Wil je ‘m bijvoorbeeld combineren met een extra houten berging? Dan is dat natuurlijk geen probleem. De warme en solide uitstraling van het hout is bovendien een leuke bonus. Een houten carport aan huis zorgt er namelijk voor dat je woning er nóg mooier uit komt te zien.

Kies één van onze unieke modellen

De Reus Houtbouw Carport

De perfecte carport voor jouw oprit

Een houten carport is over het algemeen voordeliger dan de bouw van een garage. En waar je voor een garage vaak een bouwvergunning nodig hebt, is dit met een carport niet het geval – maar vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij je gemeente.

Wil je een houten carport op je oprit laten bouwen en ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij onze recente carport projecten of maak je keuze uit één van onze modellen. Wij maken onze carports van oerdegelijk eikenhout, zodat deze met gemak vele jaren meegaan.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij nemen graag alle mogelijkheden met je door.


Bekijk onze recente carport projecten 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtig.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord