Houten carport: praktische en stijlvolle blikvanger

Wij weten zeker dat je wel eens stil bent blijven staan om nog even een extra blik op iemands oprit te werpen. Want ja, daar stond zo’n mooie houten carport! Mooi in zijn eenvoud, en ook nog eens enorm praktisch. Zoals al uit je eigen reactie blijkt: een carport is een echte blikvanger en draagt bij aan de aanblik van je woning. Dus waarom zou je niet zelf een prachtige houten overkapping voor je auto laten maken? Dat is namelijk zo geregeld!

Bekijk onze recente carport projecten 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

Veelgestelde vragen carport

Wat zijn de mogelijkheden qua dakbedekking?

De dakbedekking van jouw houten carport kan bestaan uit veel materialen. Denk aan dakpannen, mos, hout of golfplaten.

Kan mijn houten carport gecombineerd worden met een berging of opslag?

Een houten carport kan inderdaad goed multifuntioneel zijn. Bij een houten carport bouwen wij vaak een berging of opslagruimte. Hier kan je dan makkelijk je tuingereedschap of fietsen opslaan. Check hier de voorbeelden.

Wat is de levensduur van een houten carport?

Een goede houten carport (dat zijn die van ons) gaat zo'n 20 tot zelfs 40 jaar mee. Veel hiervan heeft te maken met twee punten: Weersinvloeden en de mate waarin je de carport behandeld/verzorgd. Door je carport bijvoorbeeld elk jaar te lakken en een klein onderhoud uit te voeren verhoog je de kwaliteit en levensduur van je houten carport al flink.

Staat jouw carport beschut onder hoge bomen? Zorg er dan voor dat je met enige regelmaat de bladeren of takken weghaalt. Een voorbeeld daarvan is dit project.

Is het mogelijk om een houten carport later nog uit te breiden of aan te passen?

Natuurlijk! Wij denken altijd in mogelijkheden.

Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat je met laadpunten voor elektrische auto's te maken krijgt. Geen probleem, die voegen we zo toe en werken we netjes weg als je dat wilt.

Ook het verlengen van een dakconstructie of het toevoegen van een extra parkeermogelijkheid behoort tot de mogelijkheden. Laat je adviseren door een échte specialist.

 

Alle carports op maat

Welke carport we voor jou gaan maken, hangt af van wat je wensen zijn, hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt, en waar je houten carport komt te staan. We maken je luxe carport helemaal op maat. Dat betekent overigens niet dat we dagenlang bij jou voor de deur staan te zagen en te boren: we maken de onderdelen in onze werkplaats en zetten de prefab carport bij jou op locatie in elkaar. Zo heb je zo min mogelijk overlast en zo snel mogelijk plezier van je eigen, luxe carport.

Heb je er al helemaal zin in? Kom dan vlug langs op de Harskamperweg 56 in Kootwijkerbroek of stuur een mailtje naar info@dereushoutbouw.nl om een afspraak te maken.

 

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord