Houten carport: praktische en stijlvolle blikvanger

Wij weten zeker dat je wel eens stil bent blijven staan om nog even een extra blik op iemands oprit te werpen. Want ja, daar stond zo’n mooie houten carport! Mooi in zijn eenvoud, en ook nog eens enorm praktisch. Zoals al uit je eigen reactie blijkt: een carport is een echte blikvanger en draagt bij aan de aanblik van je woning. Dus waarom zou je niet zelf een prachtige houten overkapping voor je auto laten maken? Dat is namelijk zo geregeld!

Bekijk onze recente carport projecten 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord