Wij bouwen beleving

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar...
Daar wil je lang van kunnen genieten; dat is ons doel!

Frank de Reus

Frank de Reus

De Reus Houtbouw is het bedrijf van Frank de Reus. Een telg uit een ambachtelijke timmermansfamilie. Het bedrijf is gelegen in het Gelderse Kootwijkerbroek en hier staat ook onze werkplaats maar we leveren onze buitenverblijven door heel Nederland.

Frank is een echte vakman met een liefde voor hout.
"Hout is een geweldig mooi product. Je kunt er alles mee maken wat je in je hoofd bedenkt."

We hebben in de afgelopen jaren al heel veel veranda's, tuinkamers, bergingen en carports voor onze klanten mogen realiseren. Vaak volledig op maat gemaakt, maar steeds vaker krijgen we de vraag of we ook standaard modellen bouwen.


Frank de Reus

Werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij De Reus Houtbouw snappen we wat dat inhoud. Nadat we in goed overleg met de klant een duidelijk beeld hebben van uw wensen, wordt door ons een heldere offerte gemaakt. Bij De Reus Houtbouw komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: wij zorgen voor een 3D weergave van het te verwachten resultaat, zodat u goed op de hoogte bent.

Bekijk hier onze werkwijze

undefined
Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord