undefined

Offerte & tekening

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij De Reus Houtbouw snappen we wat dat inhoud. Nadat we in goed overleg met de klant een duidelijk beeld hebben van uw wensen, wordt door ons een heldere offerte gemaakt. Bij De Reus Houtbouw komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: wij zorgen voor een 3D weergave van het te verwachten resultaat, zodat u goed op de hoogte bent.


Fundatie

Fundering maken op locatie

Wanneer de klant akkoord is met de offerte en het te verwachten eindresultaat maken we op locatie eerst de fundering klaar. Door de fundering tijdig gereed te maken heeft het materiaal de tijd om uit te harden, zodat een betere kwaliteit fundering ontstaat.

Werkplaats voorbereiding

Voorbereiding constructie in werkplaats

Om uw schuur, buitenverblijf, carport of veranda ter plaatse zo snel mogelijk te kunnen realiseren, wordt door ons zoveel mogelijk werk in de werkplaats voorbereid. Voor ons werkt dit prettig omdat we op locatie vlot door kunnen werken. Ook voor u als klant is het bijzonder prettig, omdat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt tijdens het bouwproces.


Opbouw op locatie

Opbouw op locatie

Het object wordt op locatie door ons opgebouwd. Daarbij verzorgen wij niet alleen de opbouw, maar kunnen wij u ook in de afwerking volledig ontzorgen. Denk aan het realiseren van elektra, het aanleggen van straatwerk en eventueel het aanleggen van de tuin.  Wij werken daarvoor samen met Veluwse vakmensen die bekend staan om hun goede arbeidsethos. Het project wordt door ons keurig en opgeruimd afgeleverd!

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord