Houten bergingen voor iedere tuin

Fietsen, (tuin)gereedschap, speelgoed… Allemaal spullen die je niet wilt laten rondslingeren, maar je kunt je huis ook niet als opslagplaats gebruiken. Een houten berging biedt dan uitkomst. Want dit is niet alleen heel praktisch, maar het ziet er ook nog eens goed uit in je tuin. Het oog wil immers ook wat – zeker nu je alle spullen weer netjes kunt opruimen.

Trouwens, zo’n houten berging is niet alleen ideaal in de tuin. Ook in de moestuin of bijvoorbeeld in de wei kan een berging uitkomst bieden. Gebruik de berging bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinbenodigdheden of combineer het met een schuilstal voor de dieren. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij vertellen je hier graag meer over.

Berging met kippenhok

Combineer je houten berging met een veranda

De Reus Houtbouw is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Dat betekent dat wij iedere soort berging voor je kunnen bouwen – zolang deze maar van hout is. Jij bepaalt hoe je berging eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld één van onze modellen, of laat ons voor je achter de tekentafel kruipen.

Een houten berging heeft als voordeel dat je deze ook heel goed kunt combineren met een veranda , een tuinkamer of zelfs een kippenhok. Op die manier maak je optimaal gebruik van je tuin, terwijl alles er opgeruimd uit blijft zien. Ziet je jezelf al zitten onder je eigen tuinoverkapping? Ook dat is bij ons mogelijk.


Kapschuur Garderen

Een kapschuur als houten berging of terrasoverkapping

Een kapschuur is een open schuur waarbij de wanden gedeeltelijk ontbreken. Op die manier is dit een heel veelzijdige berging. Je ziet een kapschuur vaak terug op het land waar landbouwmaterialen en/of dierbenodigdheden worden opgeborgen, maar ook in de tuin is dit een echte blikvanger. Een houten kapschuur is namelijk ook een perfecte terrasoverkapping.

En leuk om te weten: in het Engels wordt een kapschuur een Dutch barn – een Hollandse schuur genoemd. Een dergelijke berging hoort dus eigenlijk wel een beetje in ons landschap! Wij kunnen jouw nieuwe kapschuur dan ook voorzien van een traditionele look om dat fijne, landelijke gevoel op te roepen.

Kies één van onze unieke modellen

Hout in beeld - Berging

De keuze voor hout

Hout is een prachtig materiaal waar je alle kanten mee op kunt. Bovendien is hout een duurzaam (en veel mooier) alternatief voor stenen, cement en beton. Want zeg nou zelf: jij hebt toch ook veel liever een natuurlijke look in je tuin?

Uiteraard denken wij hier bij De Reus Houtbouw ook zo over. Daarom maken wij onze bergingen van sterke en weerbestendige houtsoorten zoals eiken en douglas hout. Kies ook voor een houten berging en neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

 


Bekijk onze recente berging projecten 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtig.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord