Luxe veranda’s: een sfeervol verlengstuk van je woning

Het liefst ben je buiten. Je hebt een mooie tuin en je wilt hier ieder seizoen van genieten. Maar ja, het Nederlandse klimaat laat dit voornemen weleens – letterlijk – in het water vallen. Bij regen, sneeuw of kou is het nu eenmaal een stuk minder prettig om buiten te zitten. Tot het moment dat je een houten veranda laat bouwen!

Met een tuinoverkapping heb je het grote voordeel dat je het heerlijke buitenleven veel langer voort kunt zetten. En laten we eerlijk zijn: zo’n overkapping van hout staat ook gewoon heel erg mooi. Het geeft je tuin een heel ander aanzien en het is een waardevolle toevoeging aan je huis. Bovendien kunnen wij je veranda precies zo maken als jij wilt.

Veelgestelde vragen veranda's

Kan ik een luxe veranda personaliseren?

Natuurlijk! Bij De Reus Houtbouw denken we graag mee over uw dromen en wensen. We hebben al veel maatwerk projecten gemaakt. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een open haard, verlichting of een keuken. Maar ook een combinatie met zwembad of iets anders is ons niet vreemd.

Hoe hoog mag een veranda zijn?

In veel gevallen is de maximale hoogte van een veranda 3 meter. Natuurlijk kunnen er per gemeente wel uitzonderingen of andere regels zijn. Check dit dus ook altijd eerst bij je gemeente.

Welke verlichting opties zijn er voor een veranda?

Alle opties zijn mogelijk bij De Reus Houtbouw! Soorten verlichting die we vaak tegenkomen zijn inbouwspots, wandlampen en hanglampen. Wij bieden een breed verlichting aanbod aan. Van jouw wensen maken wij realiteit.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze recente verandaprojecten. 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

High-end uitstraling

High-end en klasse horen bij jou en alles wat jij neer laat zetten. Kies daarom voor de duurzaamheid van een luxe, houten veranda die qua uitstraling en stijl helemaal bij je past. Natuurlijk verdien jij een extra beetje comfort. Denk hierbij ook aan techniek die je helpt je om apparatuur op afstand te bedienen. Dat doe je natuurlijk al bij je beveiligingscamera's, maar ook voor verwarming, oventjes en koffiezetapparaten kan je dit doen. Met het internet of things bedien je deze apparatuur vanuit je bed, zodat even later alles klaar staat op je luxe veranda: een high-end ontbijt voor een high-end persoon zoals jij.

 

Ben je klaar voor je nieuwe veranda? Bekijk alvast een paar van onze veranda-projecten.

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord