Houten veranda’s: een sfeervol verlengstuk van je woning

Het liefst ben je buiten. Je hebt een mooie tuin en je wilt hier ieder seizoen van genieten. Maar ja, het Nederlandse klimaat laat dit voornemen weleens – letterlijk – in het water vallen. Bij regen, sneeuw of kou is het nu eenmaal een stuk minder prettig om buiten te zitten. Tot het moment dat je een houten veranda laat bouwen!

Met een tuinoverkapping heb je het grote voordeel dat je het heerlijke buitenleven veel langer voort kunt zetten. En laten we eerlijk zijn: zo’n overkapping van hout staat ook gewoon heel erg mooi. Het geeft je tuin een heel ander aanzien en het is een waardevolle toevoeging aan je huis. Bovendien kunnen wij je veranda precies zo maken als jij wilt.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze recente verandaprojecten. 

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord