Houten veranda’s: een sfeervol verlengstuk van je woning

Het liefst ben je buiten. Je hebt een mooie tuin en je wilt hier ieder seizoen van genieten. Maar ja, het Nederlandse klimaat laat dit voornemen weleens – letterlijk – in het water vallen. Bij regen, sneeuw of kou is het nu eenmaal een stuk minder prettig om buiten te zitten. Tot het moment dat je een houten veranda laat bouwen!

Met een tuinoverkapping heb je het grote voordeel dat je het heerlijke buitenleven veel langer voort kunt zetten. En laten we eerlijk zijn: zo’n overkapping van hout staat ook gewoon heel erg mooi. Het geeft je tuin een heel ander aanzien en het is een waardevolle toevoeging aan je huis. Bovendien kunnen wij je veranda precies zo maken als jij wilt.

Veranda De Reus Houtbouw

Houten veranda op maat gemaakt

Wij bouwen jouw nieuwe aanbouw van hout. Hout is een fantastisch product. Het is mooi, goed te bewerken en duurzaam in alle opzichten: het is immers een natuurlijk bouwmateriaal en het gaat lang mee. Voor onze houten veranda’s gebruiken wij zowel eiken als douglas hout – beide houtsoorteb die zeer weerbestendig zijn.

Omdat jij uiteindelijk bepaalt hoe je terrasoverkapping eruit gaat zien, is vrijwel alles mogelijk. We kunnen een aanbouw aan je woning of schuur realiseren, maar ook een vrijstaande veranda bouwen. En wat dacht je van een praktische houten veranda met berging? Het is jouw tuinoverkapping, dus jij hebt het voor het zeggen!


Maatwerk op basis van een beproefde standaard!
Bekijk onze verschillende houten veranda modellen.

De Reus Houtbouw maakt alle veranda's volledig op maat,
maar kunnen ons baseren op verschillende standaard modellen die wij hebben ontwikkeld.
Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden en de prijzen van deze houten veranda's. 

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze recente verandaprojecten. 

Veranda van geschaafd Douglas

Een houten veranda in je eigen tuin

Zie jij jezelf al zitten onder je nieuwe overkapping? Tijdens warme zomerdagen heb je een fijne plek in de schaduw en ook als het weer wat minder goed is, kun je lekker blijven zitten. Met een houten veranda is jouw nieuwe favoriete plek voortaan buiten.

De Reus Houtbouw zorgt ervoor dat jouw gedroomde buitenverblijf er nu écht komt. Wij luisteren naar jouw wensen en realiseren de houten veranda die jij in gedachten hebt. Neem vandaag nog contact met ons op om je plannen met ons te bespreken!


Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtig.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord