Veranda en berging in Woerden

In Woerden hebben wij een veranda en berging gerealiseerd. Het ontwerp is zo gemaakt dat het perfect aansluit op de bestaande bouw van het woonhuis. De keuze voor glas geeft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor veel lichtinval. Dit zorgt ervoor dat de veranda niet alleen in de zomer, maar ook in de rest van het jaar het perfecte verlengstuk van de woning is.

Een bijzonder aspect van deze veranda is dat het een vrije doorgang heeft zonder tussenstaanders. Dit biedt niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar zorgt ook voor rust en ruimte. Om de veranda af te sluiten is er gebruik gemaakt van een glazenschuifsysteem. Dit zorgt ervoor dat het geheel afsluitbaar is, maar wel nog steeds veel lichtinval behoudt.

De veranda is voorzien van een lichtstraat met zonwering die door middel van elektrische bediening geopend en gesloten kan worden. Dit biedt de mogelijkheid om de veranda optimaal te benutten en toch beschut te zijn tegen de zon.

Achter in de tuin is er meer ruimte gecreëerd dankzij de houten berging. Deze biedt de familie extra ruimte om spullen op te slaan.

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord