Maak kennis met ons nieuwste ontwerp

Graag introduceren wij ons nieuwste ontwerp aan u: L'Estate. Een modern en stijlvol ontwerp, dat het vakmanschap van Reus Buitenkamers laat zien.

Net even anders dan anders, door de ronde hoeken, unieke materialen en open uitstraling. Staat deze eyecatcher binnenkort in uw tuin?

undefined

Een eyecatcher in de tuin

Maak kennis met ons nieuwste ontwerp: L'Estate. Modern, stijlvol en uniek. De ideale plek om te genieten in uw eigen tuin. Er is ruimte om helemaal tot rust te komen tijdens lange zomeravonden, maar door de bar en keuken is dit buitenverblijf ook geschikt voor een gezellige avond met vrienden of familie. Dit buitenverblijf heeft alles wat u nodig heeft op functioneel gebied en is ook nog eens een eyecatcher in uw tuin!

undefined

Ronde hoeken en unieke materialen

Dit ontwerp laat het vakmanschap van Reus Buitenkamers zien. Er zijn veel verschillende unieke materialen en afwerkingen gebruikt. Zo is de monoliet betonvloer voorzien van coating, voor optimale bescherming. Het is mogelijk dit te combineren met heipalen. De vloer en het dak hebben een unieke, ronde hoekafwerking. De constructie is van staal met een vrije overspanning. Het plafond en de dakrand zijn gestuct en gepleisterd. De dakrandafwerking is zwart, dit zorgt voor een moderne look. Daarnaast is de dakconstructie duurzaam en geïsoleerd, voorzien van Nederlandse kwaliteits EPDM. 


undefined

Eindeloze mogelijkheden

De achterwand is dubbelwandig en afgewerkt en kan, als u dit wenst, ook nog voorzien worden van (geluids)isolatie. Deze afwerking is van Thermo Frake Wand. In dit ontwerp zit de verlichting in zowel het plafond als de achterwand. Het is mogelijk om een licht- en geluidsinstallatie te plaatsen in de wand, het dak en de vloer. Zo maakt u het buitenverblijf helemaal naar uw zin. Bij ons is alles maatwerk en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos!

undefined

Nergens anders te vinden

Eén van de meest opvallende en unieke onderdelen van dit design is het gebruik van ronde hoeken, in zowel het dak als de vloer. Dit zorgt, al helemaal in combinatie met de open uitstraling, voor een zachte aanblik, zonder harde randen en scherpe hoeken. Daarnaast is dit ontwerp tot in de puntjes afgewerkt. Dit is onder andere te zien aan de zwarte dakrandafwerking. Deze details maken het design compleet en vindt u nergens anders.

Bekijk ook ons ontwerp Inverno

Ontvang een prijsopgave voor dit ontwerp

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord