undefined

Houtbouwen zit in je bloed

Houd jij wel van een beetje uitdaging? En ben je goed in het bouwen van reusachtige ontwerpen van hout? Laat maar zien wat je kan! Bij Reus Houtbouw zijn we opzoek naar een ervaren houtbouwer. Niet zomaar een houtbouwer, maar iemand die van aanpakken weet en bij wie houtbouw in het bloed zit.


undefined

Jouw werk

Samen met collega’s, maar soms ook zelfstandig, werk je aan unieke maatwerk projecten, zoals veranda’s, schuren, tuinkantoren en carports. Lekker veel afwisseling en iedere keer weer een uitdaging. Als er op locatie toch nog iets moet worden aangepast is dat voor jou geen probleem. Je werkt de ene dag in onze werkplaats in Kootwijkerbroek aan de basis van een project en de volgende dag plaats je een veranda bij een klant op locatie. Het is in ieder geval nooit saai. Je zult zien dat de klanten meer dan tevreden zijn als jullie de klus hebben geklaard!

undefined

Wie ben jij? Wat bieden wij?

Als versterking van ons team zoeken wij een vakman die al een aantal jaar ervaring heeft als bijvoorbeeld timmerman of in de houtbouw. Jij weet hoe je hout bewerkt en hebt oog voor detail. Je bent flexibel en in staat om oplossingen te bedenken, want ja, ondanks alle voorbereidingen, kan er ook op locatie weleens iets aangepast moeten worden.

Wij bieden je

  • Uniek, afwisselend en veelzijdig werk
  • Een mooi salaris
  • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Eigen servicebus met goed gereedschap 

undefined

Laat maar zien wat je kan.

Natuurlijk valt er veel meer te vertellen over onze projecten, hoe je dag eruit gaat zien en met wie je gaat samenwerken. Wil je een dag meelopen om te kijken of ons werk wat voor jou is? Dat kan zeker! Je kunt bellen of appen naar Frank de Reus 06 48 49 27 73. 

Over de Reus Houtbouw

De Reus Houtbouw is gevestigd in Kootwijkerbroek en hier staat ook onze werkplaats. We leveren onze buitenverblijven door heel Nederland. We hebben in de afgelopen jaren al heel veel veranda's, tuinkamers, bergingen en carports voor onze klanten mogen realiseren. Altijd volledig op maat gemaakt, helemaal afgestemd op de wensen en stijl van elke klant. Wat voor project wij ook realiseren, wij bouwen beleving! 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord