undefined

Wil jij zeker zijn van werk?

Werk waarbij je dagelijkst met robuuste houtproducten aan de slag gaat met als eindresultaat prachtige veranda’s, schuren, tuinkantoren en carports? Als houtbouwer ben jij bij ons gegarandeerd van afwisselend werk, zowel op locatie als in de werkplaats. Een mooie functie voor een ervaren houtbouwer die ervan geniet om projecten te realiseren van begin tot het eind. En dit alles wordt beloond met een salaris dat past bij deze zelfstandige baan. 


undefined

Jouw werk

Dagelijks werk jij samen met collega’s aan unieke, maatwerk projecten. Veranda’s, schuren, tuinkantoren en carports, met veel oog voor detail weet jij ze te realiseren. De ene dag werk je in de werkplaats in Kootwijkerbroek waar je, lekker droog, de basis legt voor de houtbouwprojecten. De volgende dag ga je op locatie aan de slag om een veranda te plaatsen en te monteren. Zo weet jij een sfeervol verlengstuk van de woning te maken. Je zult zien dat de klanten meer dan tevreden zijn als jullie de klus hebben geklaard!

undefined

Wie ben jij? Wat bieden wij?

Als versterking van ons team zoeken wij een vakman die al een aantal jaar ervaring heeft als bijvoorbeeld timmerman of in de houtbouw. Jij weet hoe je hout bewerkt en hebt oog voor detail. Je bent flexibel en in staat om oplossingen te bedenken, want ja, ondanks alle voorbereidingen, kan er ook op locatie weleens iets aangepast moeten worden.

Wij bieden je

  • Uniek, afwisselend en veelzijdig werk
  • Een mooi salaris
  • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Eigen servicebus met goed gereedschap 

undefined

Zullen wij eens afspreken?

Natuurlijk valt er veel meer te vertellen over onze projecten, hoe je dag eruit gaat zien en met wie je gaat samenwerken. Wil je een dag meelopen om te kijken of ons werk wat voor jou is? Dat kan zeker! Je kunt bellen of appen naar Frank de Reus 06 48 49 27 73. 

Over de Reus Houtbouw

De Reus Houtbouw is gevestigd in Kootwijkerbroek en hier staat ook onze werkplaats. We leveren onze buitenverblijven door heel Nederland. We hebben in de afgelopen jaren al heel veel veranda's, tuinkamers, bergingen en carports voor onze klanten mogen realiseren. Altijd volledig op maat gemaakt, helemaal afgestemd op de wensen en stijl van elke klant. Wat voor project wij ook realiseren, wij bouwen beleving! 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord