Tuinkamers zijn een zone van rust in iedere tuin

Het hele jaar door buiten zijn en genieten van je tuin? Dat kan ook in Nederland! Een houten tuinkamer is namelijk bijzonder geschikt om het buitenleven ook in het najaar en zelfs in de winter onbekommerd voort te zetten. Hierin zit je heerlijk beschut en beschermd tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Op deze manier is het helemaal niet erg dat de zomer alweer zo snel voorbij is!

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

Veelgestelde vragen tuinkamer

Kan een houten tuinkamer geïsoleerd worden?

Het is zeker mogelijk om een tuinkamer te isoleren. Een mooi voorbeeld is deze Mancave tuinkamer!

We bouwen een tuinkamer vanaf de grond geïsoleerd op. Een goed geïsoleerde vloer, geïsoleerde wanden, kozijnen en dubbele beglazing. We kiezen jouw ideale isolatieklasse afhankelijk van jouw situatie.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is zoals het woord al zegt een extra kamer in je tuin. Het comfort van binnen brengen we naar buiten. Met een tuinkamer maak je van je tuin pas écht een verlengstuk van je woning. Wanneer je normaal buiten zit, lever je al vaak enige mate van comfort in. Met een tuinkamer van De Reus Houtbouw willen we dat je buiten in een tuinkamer net zo comfortabel kan genieten als in je eigen woonkamer.

Heb ik een vergunning nodig voor een houten tuinkamer?

Afhankelijk van de locatie en afmetingen van een houten tuinkamer zou het kunnen dat je een vergunning moet aanvragen. Dit is vaak afhankelijk van de regels in jouw gemeente. Check dit dus eerst goed! Je wilt natuurlijk niet achteraf voor verassingen komen te staan.

Welke houtsoorten zijn geschikt voor een houten tuinkamer?

Bij De Reus Houtbouw werken we altijd met eiken of douglas hout. Simpelweg omdat dit hout van de sterkste kwaliteit is.

Bekijk onze recente tuinkamer projecten

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord