Thuis gefocust werken met een tuinkantoor

Met een eigen tuinkantoor combineer je de rust van je achtertuin met de comfort van een kantoor. Je hoeft niet meer de auto in met kans op files, in plaats daarvan werk je in je prachtige tuinkantoor. Dit kan je dus best wat tijdwinst opleveren én je werkt een stuk efficiënter door de stilte van je eigen kantoor in de tuin.

tuinkantoor met glazen deuren

Wat is een tuinkantoor?

Je vraagt je misschien af wat een tuinkantoor dan precies is. Het woord zegt het eigenlijk al, een tuinkantoor is een kantoor in de tuin. Maar het is meer dan dat. Het is een plek, tussen het groen in de tuin, om geconcentreerd te kunnen werken. Wanneer je met mooi weer een deur of raam openzet, komt de frisse lucht van de tuin je meteen tegemoet.


Tuinkantoor

Jouw eigen houten tuinkantoor

Zie je jezelf wel werken in een modern tuinkantoor? Doe dan eens inspiratie op bij De Reus Houtbouw. Wij hebben verschillende modellen tuinkantoren ontwikkeld. Zo kom je er snel achter welke stijl bij jou past. We denken graag met jou mee en maken op basis van jouw wensen een ontwerp op maat.

We weten waar we over praten en denken graag mee over de indeling en invulling van jouw tuinkantoor. Indien gewenst verzorgen we de volledige afwerking. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over een toilet en keuken?

Tuinkantoor van hout

Een tuinkantoor van De Reus Houtbouw

Naast het maken van tuinkantoren hebben we ervaring in het bouwen van houten tuinkamers, veranda's, bergingen en carports. We maken gebruik van duurzame houtsoorten die tegen een stootje kunnen en zorgen ook voor een onderhoudsarme afwerking door gebruik te maken van bijvoorbeeld 'thermwood' gevelbekleding. Dit alles zorgt ook nog eens voor een hoge isolatiewaarde.

Omdat we de houten buitenverblijven in onze werkplaats maken, kunnen we deze binnen 2 dagen op locatie plaatsen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een prefab tuinkantoor in jouw tuin contact met ons op. Dit is uiteraard vrijblijvend.


undefined

Voordelen van uw eigen tuinkantoor

De huidige tijd en omstandigheden maken het steeds prettiger om thuis te kunnen werken, door de toenemende technologie ook steeds gemakkelijker. Wat denkt u van de reistijd naar uw kantoor?. Thuis kunnen werken geeft dus rust, helemaal bij het hebben van een eigen onderneming of als ZZP'er is een kantoor in eigen tuin aantrekkelijk. Het kan gemakkelijk worden voorzien van eigen apparatuur zoals een complete keuken. Nog een groot voordeel is dat de aankoop van uw tuinkantoor aftrekbaar is, mits het is voorzien van toilet. Dit geldt dus ook voor alle kosten die u maakt zoals telefoonkosten, internetkosten, computers en software. Wanneer u de onderneming runt van uit uw huiskamer is dat niet zo.

Kies één van onze unieke modellen

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtig.


Vraag gratis aan

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord