Thuis gefocust werken met een tuinkantoor

Met een eigen tuinkantoor combineer je de rust van je achtertuin met de comfort van een kantoor. Je hoeft niet meer de auto in met kans op files, in plaats daarvan werk je in je prachtige tuinkantoor. Dit kan je dus best wat tijdwinst opleveren én je werkt een stuk efficiënter door de stilte van je eigen kantoor in de tuin.

Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we met veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige resultaten te leveren.


Vraag gratis aan

Hoe zit het met de belasting?

Je boekhouder weet je te vertellen dat alle onkosten voor je tuinkantoor belastingaftrekbaar zijn. Hier vallen energie en internet, maar ook kosten als aankoop en onderhoud onder. Daar zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden aan verbonden.

  1. Je kantoor moet een aparte ingang hebben. Dat is het geval als je tuinkantoor of kantoorunit los staat van je huis.
  2. Er moet sanitair aanwezig zijn: een toilet is al genoeg.
  3. Ook moet het grootste gedeelte van je inkomen vanuit deze kantoorruimte worden verdiend.

Veelgestelde vragen tuinkantoor

Kan je het hele jaar werken in een houten tuinkantoor?

Jazeker! Een houten tuinkantoor van De Reus is goed geïsoleerd waardoor je er in de warme zomermaanden en koude wintermaanden kan werken. Vaak voegen we ook een verwarming of airco toe waardoor je het klimaat in jouw tuinkantoor volledig onder controle hebt.

Is er elektriciteit aanwezig in een houten tuinkantoor?

Ja, er is electiciteit aanwezig. Anders wordt het werken in je tuinkantoor tegenwoordig wel erg lastig! Een mooi voorbeeld is dit project.

Is er verwarming aanwezig in een houten tuinkantoor?

Ja, dit kan zeker. Afhankelijk van jouw wensen zorgen we er voor dat er een verwarming in je houten tuinkantoor zit. Of zelfs een open haard, waarom niet?

Ook komt het voor dat er alleen electriciteit in het houten tuinkantoor wordt toegevoegd, zodat je bijvoorbeeld een elektrische verwarming kan aansluiten.

Verhoogt een tuinkantoor de waarde van een woning?

Zeker verhoogt een houten tuinkantoor de waarde van je woning. Het is daarom ook een erg duurzame en waardevaste investering die je op termijn terugverdiend. Het zorgt dus niet alleen voor extra werkruimte, maar draagt ook bij aan een betere uitstraling en waarde van je woning.

Een beetje luxe in je tuinkantoor is noodzaak

Je werkt het beste als je in een flow zit. Het is dan fijn om alles bij de hand te hebben, zodat je er niet uit raakt. Neem dan een appeltje van de fruitschaal of maak vlug iets te eten klaar in een compacte, maar complete kantoorkeuken. Zo'n keukentje is ook onmisbaar om een lunch klaar te maken voor je relaties. Zo blijven ze altijd goedgehumeurd wanneer ze bij jou op kantoor komen. En natuurlijk heb je ook champagne koud staan om te proosten op een goede business deal. Een luxe tuinkantoor is een investering die zichzelf terugverdient.

De Reus

Puur vakmanschap

De Reus Houtbouw realiseert schuren, buitenverblijven en carports van hout. Dat doen we veel passie en oog voor detail. Dagelijks zijn we gepassioneerd bezig om van robuuste houtproducten prachtige eindresultaten te maken. Eindresultaten met een lange levensduur. Want investeren in een houten schuur veranda of buitenverblijf doe je niet zomaar! Daar wil je lang van kunnen genieten!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord