Veranda aan boerderij

Deze boerderij in Groesbeek is recent uitgebreid met een prachtige veranda aan de woning. De veranda heeft een ruime vrije overspanning. Om dit te behalen hebben we een stalen constructie toegepast. Deze is uiteraard wel volledig met eikenhout afgewerkt. Het geheel is voorzien van elektriciteit en een staallook schuifsysteem. De veranda is gebouwd op een verhoogd terras en daardoor echt een blikvanger. Ideaal als verlengstuk van deze woning!

De bewoners vertellen: "In 2020 zijn wij hier komen wonen. We wilden graag een plek om buiten te zitten die af te sluiten is. Ook wilden we onze tuinmeubelen buiten kunnen laten staan zonder de kussens steeds naar binnen te brengen als het regende. Het tuinset stond wel buiten, maar die gebruikten we nooit omdat we dan de kussens eerst uit de schuur moesten halen."

Met deze tuinkamer kunnen de bewoners het 'voorjaarsgevoel' het hele jaar door hebben. "We wilden een plek waar we in de schaduw konden zitten, maar wel met glas eromheen. Onze hond en kat wilden steeds in de tuinkamer liggen, dus op deze manier kunnen we de tuinkamer voor ze afsluiten.

We hebben verschillende partijen benaderd. Sommigen reageerden helemaal niet, maar Frank reageerde binnen een halfuur. We hebben hem een foto gestuurd, hij maakte direct een 3D-tekening. Anderen wilden dat pas na opdracht doen."

De tuinkamer is vorig jaar zomer gemaakt en geplaatst. "Op het glas zat wat levertijd, dus daar moesten we even op wachten. Het bouwen ging heel vlot, in vier dagen stond alles. We kregen snel reactie op tussentijdse vraag. Dat was fijn. Het terras hebben we zelf gelegd. We zijn enorm tevreden met onze tuinkamer, deze is precies geworden zoals we het voor ons zagen!"

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord