Gezellige tuinkamer in Houten

Een mooie plek om te kunnen zitten, ook als het minder mooi weer is: dat was de wens van deze bewoners. "Op de plek waar de meeste zon is stond een schuur. Daar keken we dan elke dag tegenaan. We wilden dus iets waar we uit het werk in de zon konden zitten."

Via een online zoektocht ontdekten de bewoners De Reus. "We hebben een prijsindicatie opgevraagd, omdat we geen idee hadden wat zoiets zou kosten. We zijn ook nog bij een andere partij geweest, maar die hadden maar weinig keuze en waren veel duurder."

Uiteindelijk werd het een tuinkamer met schuur en hebben ze nu twee schuren. "We hadden voldoende ruimte nodig. We hebben goed nagedacht over de keuzes. We wisten dus dat we een schuur erbij wilden en in welke stijl we de achterwand wilden. Daarna hebben we het ontwerp gevisualiseerd. Frank kwam met het idee om 5 staanders toe te voegen."

"We hebben gekozen voor een hoge veranda, om de zon er gegarandeerd in te hebben. Het bevalt ons super. We hebben in een maand al meer buiten gezeten dan vorig jaar het hele jaar. Er is geen gedoe met regen: je kan de kussens laten liggen, dat is ook handig! Het is een kwestie van de schuifdeuren openzetten en genieten!"

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord