Tuinkantoor met berging In woonwijk

In een rustig hoekje van je tuin, omringd door woningen, staat een indrukwekkend eikenhouten tuinkantoor met aangrenzende berging. Dit tuinkantoor is een toonbeeld van vakmanschap en functionaliteit, gebouwd op een geïsoleerde betonvloer voor maximale stabiliteit en isolatie.

Wat direct in het oog springt, is de traditionele eiken constructie die de basis vormt van dit tuinkantoor. Deze eeuwenoude bouwstijl is een eerbetoon aan de ambachtelijke tradities en geeft het kantoor een tijdloze uitstraling. De dubbelwandige wanden en hoogwaardige isolatie zorgen voor een aangename werkomgeving, ongeacht het weer buiten.

Deze klant zocht een ruimte om haar onderneming te kunnen opstarten. "Toen ik ging verhuizen zag ik mijn kans en besloot ik een mooi tuinkantoor te realiseren achterin de tuin, inclusief berging voor de koeling en een ruime werkruimte om geconcentreerd te kunnen werken. Hiervoor ging ik opzoek naar een partij die allereerst kon maken wat ik in gedachten had en tegelijk snel kon leveren, omdat ik de werkruimte al binnen enkele maanden nodig zou hebben." Ze kwam uit bij De Reus Buitenkamers.

In november heeft ze samen met Frank nagedacht over het ontwerp en haar wensen, in januari kon het tuinkantoor al gerealiseerd worden. "Frank heeft ver meegedacht in het maken van bepaalde keuzes. Zo ook over het schuifdeurensysteem. Het ziet er heel gaaf uit en het werkt fantastisch! Bij mooi weer kan het heerlijk open en bij regen of kou kan ik lekker beschut werken." 

De tuinkamer is volledig in eikenhout uitgevoerd. De kleur is hierdoor heel natuurlijk en het oogt verfijnd. "Het geeft een hele fijne sfeer vanbinnen!"

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord