Serre met overkapping in Bussum

In Bussum realiseerden wij een serre met overkapping bij de achterdeur. De serre is vervaardigd uit duurzame materialen waaronder de Themo gevelafwerking. Ook heeft de serre kozijnen met dubbelglas en grote tuindeuren. De overkapping bij de achterdeur heeft ook een raam, om zo voor voldoende natuurlijk licht te zorgen. De serre is geheel geïsoleerd en voorzien van een lichtstraat. Zo kan de serre gemakkelijk als verlengstuk van de woning gebruikt worden. Door beide tuindeuren open te zetten, wordt de serre ook deel van de tuin. Zo is deze ruimte in elk seizoen onmisbaar.

De klant vertelt: "Wij hadden een oude aluminium met plastic serre aan de achterkant van ons huis. In de winter was het te koud om er te zitten en in de zomer te warm. We hebben lang nagedacht over vervanging. Uiteindelijk hebben we besloten om voor houtbouw te gaan. Ik was onder de indruk van het werk van Frank. Het zag er zo mooi uit en ik dacht eigenlijk dat dit segment voor ons niet betaalbaar zou zijn. Het is zeker een investering, maar wel één waarvan ik nu denk: dat had ik tien jaar eerder moeten doen. Het eindresultaat is fantastisch. Frank denkt goed mee over materiaalkeuze, lichtinval, verdeling van ramen en deuren, eigenlijk over alles. 

De dag dat de in de werkplaats gemaakte onderdelen werden geplaatst, stond de halve straat vol met imposante bussen en aanhangers, dat maakte wel indruk. Het materiaal wat wordt gebruikt is allemaal van topkwaliteit. Als er een keer iets dreigt mis te gaan of als er achteraf iets is, dan wordt er meteen en adequaat gereageerd. Ik kan Frank en zijn team alleen maar aanbevelen. Zijn jongens werken hard, zijn vakkundig en beleefd. Ik ben elke dag weer blij met de keuze die we hebben gemaakt! De kwaliteit die Frank levert heeft daar het grootste aandeel in."

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord