Strakke, moderne tuinkamer met garage

Je ogen worden getrokken naar de geschakelde dubbele garage, die rust en eenheid uitstraalt. Terwijl je verder wandelt, ontdek je de indrukwekkende tuinkamer mancave in de achtertuin. Met een lengte van 10 meter fungeert dit bouwwerk niet alleen als afscheiding, maar biedt het ook een veelzijdige en inspirerende ruimte.

De geïsoleerde opbouw is voorzien van een unieke vouwwand van ruim 6,5 meter, waardoor binnen en buiten naadloos samenkomen. Met een sfeervolle haard en airconditioning is dit een plek waar je kunt ontspannen, werken, gasten kunt ontvangen, en nog veel meer.

In 2009 had deze klant zelf al een overkapping met een tuinschuurtje gebouwd. "Die hebben we helemaal zelf gebouwd, voor die tijd best vooruitstrevend. Vorig jaar stonden we voor een keuze. Er kwam een stukje grond beschikbaar, we konden daar nieuw bouwen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en besloten om toch hier te blijven wonen. Onze kinderen hebben het hier heel fijn. We hebben toen besloten om de tuin flink aan te pakken en een heel gave tuinkamer te realiseren met inpandige berging."

Samen met de buren heeft deze klant een hele strakke schuur/berging gerealiseerd tussen de twee huizen. "Dat geeft een hele mooie uitstraling, zo strak zie je het niet vaak."

Inmiddels staat er een prachtige tuinkamer in de tuin. "We zitten er bijna elke dag, zelfs in de winter. Onze kinderen zijn al wat ouder, zij zitten hier ook heel graag met vrienden. Thuiswerken kan er ook heerlijk. De tuinkamer is heel ruim en je kan 'm helemaal afsluiten of juist volledig openzetten. Door de positionering hebben we heel veel daglicht in de tuinkamer en in ons huis. De tuinkamer heeft ervoor gezorgd dat onze tuin in het geheel echt een eenheid is geworden."

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord