Poolhouse met bar & toilet en berging

Nadat je jouw recent gekochte droomhuis stap voor stap helemaal naar je eigen wensen hebt ingericht, is de tuin uiteraard ook aan de beurt. Zo ging het ook op deze locatie. Waar de woning rietgedekt is en daarmee een landelijk karakter heeft, geeft het poolhouse met haar witte afwerking en Ayous houten gevelbekleding de tuin een modern tintje. Daardoor voelt het heerlijk eigentijds aan.

Het ruime terras verbindt het poolhouse met het zwembad, omgeven door prachtig groen struikgewas en mooie grassen. Op deze manier is het dé plek geworden om heerlijk te loungen of ’s morgens na het ontwaken een frisse duik te nemen en daarna een eerste kop koffie te drinken.

Betreden we het poolhouse via de grote pui, voorzien van houten deuren die in harmonicavorm te verschuiven zijn, dan vinden we allereerst een chique bar met royale loungeruimte. Via een enkele deur komen we in de bergruimte en bij het toilet. Het geheel is volledig geïsoleerd en daardoor in elk seizoen te gebruiken.

’s Avonds is het poolhouse eveneens een plaatje om te zien en een sfeervolle plek om in te vertoeven met vrienden of familie. Je voorziet ze uiteraard van een heerlijk hapje en drankje vanachter de bar met het in het oog springende wijnrek. Door de grote glaspartij heb je altijd uitzicht op je eigen tuin en natuurlijk het verlichte zwembad.

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord