Strakke tuinkamer met sfeerhaard en glazen schuifwanden

Deze strakke en donkere tuinkamer is voorzien van glazen schuifwanden en een sfeervolle haard. De binnenwand is afgewerkt met prachtig thermowood. Er zijn vaste lamellen aan de voorzijde geplaatst waar de schuifwand achter kan verdwijnen, waardoor de licht inval behouden blijft en daarnaast zorgt het voor privacy.

De gegoten vloer en het afgewerkte plafond met platen in plaats van hout, zorgt voor een moderne uitstraling. Er is elektriciteit aangelegd voor de spots, tv, speakers en wandverlichting. De spots in het plafond en de wandverlichting zijn apart van elkaar te regelen. Dit zorgt ervoor dat ze de spots kunnen gebruiken voor functionele doeleinde zoals bijvoorbeeld: lezen, eten of schilderen. Wilt u sfeer creëren voor een borrel of een filmavond? Dan is de wandverlichting aanwezig en kunnen de spots uit.

Het eindresultaat is een prachtige ruimte, die het hele jaar door gebruikt kan worden. De bewoners kunnen genieten van de buitenlucht, terwijl ze toch binnen zitten en van alle gemakken voorzien zijn. We hebben het zo ontworpen dat de stijl en kleuren van de tuinkamer bij de woning passen.

Ontvang een prijsopgave
Ontvang een prijsopgave op basis van dit project

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord